Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Üritide ja vürtsidE maailm

Nii nagu on kogu elu pidevas muutumises, nii on ka Angelica ja tema toimetamised köögis. Ühelt poolt on tema jaoks olulisel kohal vaheldus, uute maitsete leidmine ja avastamine, kuid teisalt vana hea, esivanemate pärandi taasavastamine.

Angelica eriline sümpaatia kuulub kindlasti loodusandidele ja neisse tänapäevaste kulinaaria- võtete ja -vahenditega uue elu sisse puhumine. Tähelepanuta ei jää ka ürtide ja vürtside põnev maailm, kus ühinevad kulinaaria ja meditsiini valdkonnad ning väljakutseid pakuvad toitumise ja tervise teemad. 

Seetõttu leiabki Angelica, et toit ja sellega seonduv on tõeliselt lõputu avastustemaa, vaata millisest nurgast tahes, ikka leiad uusi nüansse ja võimalusi.

Tema igapäeva toimetustest saab teada Santa Maria leheküljelt.


Rohelised mõtted

Anna elule vürtsi - koolitus erinevate ürtide ja vürtside kasutamisest: kuidas muuta toit vürtsidega mitmekülgsemaks, aga ka mõjutada läbi selle enesetunnet, meeleolu jne.

Sõbraks umbrohuga - kevad-suvine teema, kuidas, kus ja milliseid umbrohte söögiks kasutada.

Söö ennast terveks - loeng organismi puhastavatest toitudest.


Angelica Udeküll  18.10.1969

Organisatsioonid

  • Eesti Kulinaaria Instituudi liige
  • Santa Maria AS menüüinsener
Erialane haridus - koolitused
  • Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool, toitlustusteenuste korraldus
  • Kaubandustehnikum, toiduvalmistamise tehnoloogia
  • Restoran Oaxen Skärgårdskrog; Edsbaka krog; Guldene Freden, koolitused Rootsis
  • Restoran Torni, koolitus Soomes

Eelnevalt töötanud peakokana mitmes restoranis (Aed, Laulasmaa hotell jne)

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »