Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Klassikalise köögi võlu 

Manu jaoks ei ole kokandus töö - see on kirg ja armastus, püüd täiuslikkuse poole ning rännak leidamaks uusi maitseid. Tähtsaim toidu- valmistamise juures on austus tooraine vastu, austus klientide, töötajate, oma sõprade ja perekonna vastu. 

Manu teab, et õppimine ja õpetamine on ajatu hobi ja ta naudib oma teadmiste jagamist teistele toiduarmastajatele. 

Balanss ja rahulolu

"Oluline on saavutada roodages balanss ja õige tekstuur. Selleks peab aga säilitama toorainele omase lõhna, maitse ning mitte seda lõhkuma liigsete ja tundmatute lisanditega."

Hinnates kõrgelt klassikalist kokakunsti, rõhutab Manu, et hea toit valmib aeglaselt, valmib südamega. Ja head toitu tuleb samuti nautida aeglaselt ja südamega. Toit ei ole vaid toitumiseks, see on nauding, mis suudab sind alati üllatada.

Kirglik toit

Manu aitab mõista ja tunnetada, valmistada ja katsetada Prantsuse ja Belgia klassikalise köögi radadel.

Emmanuel Wille     06.08.1971

Organisatsioonid

  • Eesti Kulinaaria Instituudi liige
  • Bocuse d`Or Eesti Akadeemia liige
Erialane haridus - koolitused
  • Kokanduskool Belgias
  • Koolitus Christer Lingströmi juures Rootis; erialased koolitused mujal Euroopas 
Eelnevalt töötanud peakokana Tallinna restoranides Roostikrantsi ja Charital. Omab pikaajalist kokatöö kogemust Belgias. 2008/2009. a. esindas Eestit Bocuse d`Or võistlustel treenerkokana.
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »