Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.



Kirg hinges ja taldrikul

“Natuke huumorit, armastust ja soola!“ - nii defineerib Vlad gastronoomiat. Ta peab toidumaailmas väga olulisteks pidepunktideks kvaliteetset toorainet, tehnilisi oskusi ja võimeid neid siduda, luues seeläbi maitsete kooskõla.  

„Kokanduses on väga olulised nii traditsioonid, kogemused kui oskused, aga ka õpetajad.“ 

Vlad teab, millest ta räägib, sest elukool BocuseOr´i võistlustel õpetas pingetaluvust, tahtekindlust    ja järjepidevust oma ambitsioonikate eesmärkide saavutamiseks.

Maitseideaalid

Perfektsionistist tippkokk väärtustab väiksemategi komponentide harmooniat taldrikul. Kõik peab kokku klappima ja tasakaalus olema“, arvab Vlad. Talle meenuvad lapsepõlve maitsed, lõhnad, värvid ja tekstuurid – ning nendib, et toidu võlu peitub ka lihtsuses.

Jean-Luc Brendel, suur iidol ja eeskuju, on tõdenud, et talle meeldivad enim kodused toidud ja maitsed, sama tunnistab Vladki ning püüab oma menüüdes siduda lihtsust ja kõrgkulinaariat.

Vladislav djatšuk   29.07.1978

Organisatsioonid                                

  • Eesti Kulinaaria Instituudi liige
  • Bocuse d`Or Eesti Akadeemia liige 
Erialane haridus - koolitused
  • Mitmed erialased koolitused Michelini tärniga restoranides
  • Noma (Taani), Au CrocodileLa Table Du Gourmet (Prantsusmaa), Edsbacka Krog (Rootsi).
Saavutused
  • Bocuse d`Or - 15. koht 2009
  • Bocuse d`Or Europe - 7. koht 2008
  • Bocuse d`Or Selection Estonia 2008 võitja 
  • The Best Coastal Kitchen in Europe - Stockholm III koht 2006
  • Baltic Culinary Star Cup -  St. Peterburg I koht 2005
  • Aasta Kokk 2003
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »