Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Eesti Kulinaaria Instituudi kokad ETV saate "Terevisioon" köögis

29.03.2010   Kilupirukas

01.03.2010   Heeringasalat jogurti-köömnekastmega

22.03.2010   Suitsumakrell küpsetatud redise ja punapeedipüreega

22.02.2010   Sidruni-tüümianifaasan 

08.02.2010   Kollase herne cappuccino ja suitsuribi

01.02.2010   Aedoa-tomatihautis suitsulihaga

30.11.2009   Hautatud punane kapsas liharulaadiga

23.11.2009   Räim tomatis  

16.11.2009   Põdra-wallenbergare

02.11.2009   Räimed estragonimajoneesiga

26.10.2009   Coq au vin

05.06.2009   Suvikõrvitsa-porgandisalat parmesaniga

25.05.2009   Haugifileed tomati ja fenkoliga

20.04.2009   Saltimbocca

23.03.2009   Üdikondid petersellisalati ja punaveinikastmega

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »