Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


GMP Clubhotel „Pühajärve Restoran“ on oma stiilse interjööri, sõbraliku teeninduse ja väga kvaliteetse maitsva toiduga palju positiivset tähelepanu pälvinud ning sellega muutunud paljudele inimestele lemmikuks ajaveetmiskohaks. 

Igal laupäeval loob meeleolu elav muusika. Restoran on valitud Valgamaa parimaks teenindus- ettevõtteks.

Restorani siseruumid mahutavad 60 inimest. Suviti on avatud 100 istekohaga väliterrass, kust avaneb võrratu vaade Pühajärvele ja päikeseloojangule. 

Arhitekt Mai Roosna poolt 60ndatel aastatel  projekteeritud restoranihoone kuulub Ülemaailmse Moodsa Arhitektuuri Dokumenteerimise ja Kaitse Organisatsiooni nimekirja.

Peakokk Rait Kits


Pühajärve 

GMP Clubhotel
Tennisevälja 1, Otepää
Telefon 507 3374
                                               

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »