Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Balthasar on Eesti esimene küüslaugurestoran, mis avati Tallinna vanalinna südames Raekoja platsil Raeapteegi hoones 1999. aastal. Balthasari aristokraatlikku õhustikku aitavad rõhutada keskaegsele hoonele kohane puidust interjöör ja eriti õnnestunud restauratsioon. 

Menüüs, nagu koha nimigi reedab, on komponentidest aukohal küüslauk. Alates eelroast kuni magustoiduni, saab valida erinevate küüslaugu tugevusastmete vahel. Loomulikult pole unustanud ka neid, kes ei armasta küüslauku.

Chef de Cuisine Sergei Trunov


Balthasar

Raekoja plats 11, Tallinn
Telefon 627 6400
balthasar@ag.ee 

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »