Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Trattoria La Bottega on kodust itaalia toitu pakkuv söögikoht. Klassikaline trattoria pakub läbilõiget Itaalia köögi paremikust, restorani menüü on loonud palju kiitust pälvinud Bocca peakokk Nicolo Tanda. Samas on Bocca ja La Bottega käekiri selgelt erinevad – esimene pakub modernset ning teine n-ö kodusemat Itaalia kööki.

Suurt rõhku on pandud Itaalia veinidele ja toidule, mis toovad külastajateni killukese ehedat Itaaliat. See on omakorda väärinud tunnustust erinevate auhindade näol, kus 50 Eesti parima restorani poolt tunnustati 2010. aastal restoran La Bottega väärilise kolmanda kohaga.

Interjöör oma kõrgete lagede, suure mantelkorstnaga loovad hubase meeleolu. Väheste säilinud ajalooliste detailide kõrvale on siin autentne vahemerelik õhkkond tohutute veiniriiulite, tumedaks peitsitud lagede ja valgete seintega. Aktsendina loovad meeleolu tiheda valgusega lühtrid, ruudulised laudlinad ja raamitud reisifotod. Kujundus pälvis 2008. aasta Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia ajaloolise interjööri kategoorias. 

La Bottega on kindlasti hea paik, kuhu minna pere või sõpradega head ja traditsioonilist itaaliapärast toitu nautima. 

La Bottega

La bottega

Vene tänav 4, Tallinn
Telefon 627 7733
ene@labottega.ee

Tutvu menüüga 

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »