Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Restoran Egoist asub ühes vanalinna ilusaimas hoones, mis oma arhitektuurilise lahendusega on nagu loodud diskreetsust, romantikat ja head kööki hindavale külalisele. Oma köögi kontseptiga, mis järgib ja väärtustab Euroopa köögi parimaid traditsioone, on restoran Egoist olnud paljudele Eesti kokkadele heaks väljakutseks ja arusaamade kujundajaks parimatest toiduvalmistamise ja serveerimise traditsioonidest. Märkimisväärne on ka fakt, et Vene tänev 33 hoone kunagiste omanike Baron de Soucanton`i pere järeltulijad, kes praegu elavad Baden-Badenis Saksamaal, on korduvalt Egoisti külastades rõhutanud, et just sellisena on nad ka ise kujutanud ette hoone tänast interjööri ja selles asuva restorani menüüd. See tõdemus, et suutsime tabada nii kujunduses, teeninduses kui pakutavas toidus tasakaalu, on olnud meile suureks tunnustuseks.

Loominguline ja särav aasta kokk Heidi Pinnak ja aasta sommeljee Orm Puks on Egoistis jaganud parimaid toidu- ja veinielamusi juba üle 12 aasta. Egoist on äramärgitud San Pellegrino restoranidevahelisel konkursil Baltikumi regiooni parimaks ja on tunnistatud Põhjamaade parima rannikuköögi konkursil Skargardsmak Stokholmis  kolmanda koha vääriliseks kuue Põhjamaa seas. Restoran Egoist on nendele väikestele egoistidele, kes on meis peidus ja soovivad meile vaid parimat.

Euroopa toidukultuuri pealinn Tallinn 2011 menüüga soovime edastada aastatega viimistletud ja hoolega serveeritud eesti ja euroopa traditsioonilisi maitseid.
 
Olete väga oodatud!
Heidi Pinnak
Orm Puks
Dimitri Demjanov

Egoist

Vene tänav 33, Tallinn
Telefon 646 4052
egoist@egoist.ee

Tutvu menüüga

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »