Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Toidu valmistamine, sellest lugupidamine ning maitseotsingud on kirglik ja emotsionaalne osa meie elust. Restoran MEKK peakokk Rene Uusmees on pühendunud moodsa eesti köögi loomisele ja arengule.

Eesti köök on samuti teistelt rahvastelt üle võtnud parima ja on tänu sellele äärmiselt mitmekesine. Peakokk on võtnud oma südameasjaks pakkuda roogasid, milles kajastuks tänapäevase eesti köögi olemus.

Roogade iseloomu määrab Eestile omaste valmistamisviiside kasutamine, kuid nüansse lisavad üle maailma õpitud võtted.

Tulemuseks on Moodne Eesti Köögi Kunst oma parimal kujul. Tulvil kontraste, kuid olemuselt rahulik ja harmooniline – just nagu eestlane isegi.


Mekk

Suur-Karja 17/19, Tallinn
Telefon 680 6688
www.mekk.ee
info@mekk.ee

Tutvu menüüga

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »