Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Norra restorani Spisehuseti peakokk Timo Ruuto on Tallinnast pärit ja seoses Tallinna kultuuripealinna tiitliga, soovib ka tema pakkuda killukese Eesti köögist nii kohalikele kui ka väliskülalistele. Tema menüü sisaldab kohalikke tooraineid nagu vürtsikilu, must leib, kama ja klassikaline Vana Tallinn, mida ta tellib otse Eestist.

Spisehuset on restoran, mida külastades saad suurepärase maitseelamuse osaliseks. Värske ja maitsva toidu nimel püüame sälitada võimalikult lühikese tee looduse ja pakutava roa vahel, seega teeme koostööd ümberkaudsete talunike,  jahimeeste ja kalapüüdjatega, kes varustavad meid õunamahlast värske lõheni.

Restoran Spisehuset on üks osa Lilland hotellist, mis asub ainult 30 minuti praamisõidu kaugusel Stavangeri linnast. 


Spisehuset

Lilland Hotell, Bergtunveien 10,
 
NO-4120 Tau, Norra
Tel +47 5174 7434
booking@lilland.no
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »