Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Cafe Truffe kohvik-restoran avati otse Tartu linna südames 15. juulil 2005. aastal.

Cafe Truffe kostitab oma külalisi peamiselt Vahemere köögiga, lisaks suur valik erinevaid kohvijooke, lai veinikaart, kokteilikaart ning palju muud. Kohvik-restoran on saanud aastate vältel mitmeid tunnustusi – värskeim nendest „Eesti Parimad Restoranid 2011“ esimene koht Tartus.

Cafe Truffe on uuendusliku sisekujundusega kohake, kus lisaks lõõgastavale õhkkonnale saab hellitada ka oma maitsemeeli. Üsna eriline on see, et kohal on kaks peakokka - Chef de Cuisine Joel Ostrat ja Jorma Riivald. Armastus käib kõhu kaudu ning rahulolev klient on meile suurim kiitus!

 

Truffe

Raekoja plats 16, Tartu
Telefon 742 8840
cafe@truffe.ee

tutvu menüüga 

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »