Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


27. septembril tähistatakse üle maailma rahvusvahelist turismipäeva. Selle puhul korraldatake 24. septembril Tallinnas rahvusvahelise turismikonverentsi "

Turismitööstus – majanduse vedur!?"


Konverentsile on oodatud osalema kõik turismiga tegelejad, kes on huvitatud Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamisest, hea maine kujundamisest ning Eesti turismi arendamisest. Viiendat korda toimuv konverents leiab aset kord aastas ning koondab mitmete valdkondade oskusteabe ja värskeimad ideed. Esinema on kutsutud asjatundjaid nii välismaalt (Saksamaa, Soome, Ühendkuningriigid) kui Eestist. 

Peaesinejateks on maineka uuringufirma IPK International juhtivkonsultant Barbara Postel Saksamaalt, kes analüüsib turismi tulevikutrende ja kohta üldises majanduskeskkonnas; konsultatsioonifirma Tom Fleming Creative Consultancy direktor Tom Fleming Suurbritanniast räägib loomemajandusest ja Finnairi asepresident Christer Haglund Soomest annab ülevaate lennunduse arengust. 

Esinejate hulgas on samuti sellised tuntud Eesti inimesed nagu Konjuktuuriinstituudi direktor Marje Josing, Pangaliidu juhatuse liige Aivar Rehe, PÖFFi direktor Tiina Lokk ja Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja ja juht Dimitri Demjanov.

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »