Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Bocuse d´ Or 2013 reisipakett on müügil

12.06.2012
Olete koos meiega varem reisinud ja näidanud üles huvi toitlustusala sündmuste vastu maailmas. Kutsume Teid külastama  toitlustusala omanäolist tippsündmust Bocuse d`Ori, mis toimub Sirha messi ajal.
26.-30. jaanuarini 2013 toimub Lyonis Eurexpo keskuses taas Sirha mess, kus näidatakse uusi suundumusi toitlustuse alal.

Mess on tuntud oma võistluste poolest. Sel korral toimub 23. korda Bocuse d’Or – kokkade üks tunnustatumaid võistlusi maailmas. Võistlus on rahvusvaheline ja toimub 29.-30.01.

Brüsselis toimunud poolfinaalis pääses Eesti esindaja Heidi Pinnak edasi Lyoni.

Messil toimub ka Prantsuse pagarite võistlus ja rahvusvaheline šokolaadist maiustuste võistlus. Täpsemalt saab lugeda messi kohta kodulehelt www.sirha.com/2013.

Sirha messil oli 2011. aastal väljas 2200 eksponenti 130-lt maalt. Esitleti üle 600 uue toote ja tooteuudise. Rahvusvahelisi külastajaid oli 17900. Messi külastas üle 12000 koka. Mess hõlmab horecat, toilustust, kohvikuid, toitu ja jooke.

 

Pakume järgnevat messikülastust.

E 28.01 lend Tallinnast Müncheni, väljumisega 6.45 ja saabub Müncheni 8.15

Münchenist Lyoni väljumisega kell 11.00 ja saabub Lyoni 12.20

N 31.01 tagasilend Lyonist 17.05, saabumine Münchenisse 18.25

Müpnchenist Tallinna 19.35, saabumine Tallinna 23.00

Ööbimine 3* hotellis Foch Hotel Lyon kahestes tubades, mis asub kesklinnas

Hotellis hommikusöök                                                                                                  

Reisikindlustus 4 päevaks

Bussitransfeer lennujaamast hotelli kui on grupp 20 inimest

Maksumus on 1000 €.

 

Palume teatada oma soovist ühineda reisiseltskonnaga 13. detsembriks.

Soovijatel palun saata oma nimi, isikukood, kontakttelefon, arve tasuja andmed.

Kokkade võistluse info:www.bocusedor.com.

 

Kontaktinfo: Tiina Laikre tel. 626 1347, e-post info@profexpo.ee

Lugupidamisega,

Tiina Laikre

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »