Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Brüsselis pakutakse Eesti toitu

23.03.2010
Eesti Konverentsibüroo korraldab koos Eesti turismiettevõtetega 25. märtsil Brüsselis ürituse, mille eesmärk on tutvustada belglastele konverentside-, motivatsioonireiside- ja ürituste korraldamise võimalusi Eestis. 

Esimesel riiki Belgias tutvustaval üritusel osaleb 15 Eesti ettevõtet, kellega on kohtumised registreerinud juba ligi 70 Belgia suurfirmat-, assotsiatsiooni- ja reisifirma esindajat.

MTÜ Eesti Konverentsibüroo tegevjuhi Riine Tiigi sõnul asub Belgias üle 2000 rahvusvahelise suurfirma peakontori, mis teeb riigist maailma ühe olulisema konverentsikorraldajate sihtturu. 

“Tutvustame belglastele Eestit kui maailma esirinnas sammuvat E-riiki, peamisi konverentsilinnu Tallinna ja Tartut ning räägime, miks tasub tulla Eestisse üritusi pidama. Belglaste esialgne huvi meie ettevõtete vastu on üle ootuste suur, registreerujaid esialgu prognoositust poole enam,” ütles Tiigi.

Lisaks ettevõtetele on esimesel Belgias toimuval Eestit turismi sihtkohana tutvustaval üritusel koostöös Kulinaaria Instituudiga ka Eesti kokad, kes valmistavad kodumaistest toiduainetest rahvuslikke roogi ning tutvustavad Eestit kui kulinaarset sihtkohta.

Riine Tiigi kinnitusel on Eesti trumbrid uudsus, väga soodsa hinna-kvaliteedisuhtega konverentsihotellid ning Nokia Kontserdimaja, kus on olemas kõik võimalused ka suuremate konverentside korraldamiseks. “Loomulikult meeldivad välismaa üritusekorraldajatele ka meie tasemel E-teenused, raske on leida teist riiki, kus internet on pea kõikjal tasuta,” rääkis Eesti Konverentsibüroo juhataja.

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »