Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


16. septembril saab Vabaõhumuuseumis leiba ja tsirkust!

09.09.2012

Eesti leiva päev ja sügislaat toimub Eesti Vabaõhumuuseumis 16. septembril. Üritus on pühendatud eelkõige leivaga seotud traditsioonidele, mida austatakse ka päris ebatavalisel ja põneval moel.

Ürituse teemaks valitud „Leiba ja tsirkust!“ lubab leiva kõrvale lõbusat ajaviidet ning meelelahutust kogu perele. Sügislaada osaks on aasta suurim leivalaat, samuti leiab vabaõhumuuseumist sel päeval suure valiku laadakaupa mahetoidust unikaalse käsitööni. Üritust toetavad Eesti Leivaliit, Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus, Eesti Kulinaaria Instituut ja Põllumajandusministeerium. Ürituse kava leiab SIIT!

Saab leiba ja tsirkust! Tulge mekkima! EKI kokad on kohal!

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »