Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Toitlustusteenuste korralduse eriala ootab uusi õpilasi

15.08.2011
Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool ootab õppijaid toitlustusteenuste korralduse rakenduskõrghariduse erialale.
Toitlustusteenuste korraldus on valdkond, kus töökohad paiknevad väga erinevates toitlustus- ja majutusteenuseid pakkuvates ettevõtetes erinevatel ametikohtadel, kuid enamasti keskastme juhina või toitlustusettevõtjana. Teisalt on toitlustusteenuse korraldaja ka see inimene, kes aitab külastajani viia uued toidutrendid ja -elamused.

Toitlustusteenuste korralduse õppekaval õpitakse toitlustusettevõtte töökorraldust, toitlustusteenuste turundust, müüki ja teenindust, toiduvalmistamist, teeninduse ja tootmistöö korraldust toitlustusettevõttes, ürituste korraldamist, joogi- ja veiniõpetust, baaritööd. 

Avaldus tuua aadressil Puuvilla 19, Tallinn võimalusel 19. augustiks. 
Vestlused toimuvad 25. ja 26.augustil.
 
Lisainfo telefonil 668 8707 ja ehte@ehte.ee
Koduleht: www.ehte.ee
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »