Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Eesti Kulinaaria Instituudi kokad ETV ekraanil

24.08.2009
24. augustil uut hooaega alustanud ETV hommikuprogrammis Terevisioon annavad õpetlikke nõuandeid ka Kulinaaria Instituudi kokad 
Esmaspäeviti on stuudios Peeter Pihel või Ants Uustalu, reedeti valmistavad eesti- ja põhjamaiseid roogi Tõnis Siigur, Vladislav Djatshuk või Angelica Udeküll. Kokkade eesmärk on pakkuda televaatajale lihtsaid kodumaisest toorainest valmistatavaid toite. Samuti on võtmesõnaks hooajalisus - sügisestes saadetes ei jää kasutamata nii vähid, lestakala, seened kui sügisesed juurviljad ning metsaannid.
Iganädalaseid uusi retsepte saab vaadata siit 
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »