Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Hapukurgifestival Pärnumaal

26.07.2010
20. augustil toimub Pärnumaal, Tahkuranna vallas Hapukurgifestival. Romantilise Rannatee suursündmus Hapukurgifestival ja rannarahva tegemisi kajastavad sõnad käsitöö, kala ja kurk ehk lühidalt KKK.  

Rannarahvas korraldab töötoa kurgi soolamisest. Lisaks kurgi soolamisele pakub teadmisi kurgi marineerimisest. Rannarahvas on lahke ja jagab mitmeid põnevaid retsepte mis on võimalik kurkidest valmistada ja annab Teil võimaluse maitsta oma valmistatud head ja paremat, mille üheks lahutamatuks komponendiks on just KURK. Kõigil on võimalus välja valida oma lemmiktoode kurgist! 

Et aga rannarahva lahutamatuks osaks söögilaual on olnud kala, siis ei möödu ka hapukurgifestival ilma kalata. MTÜ Liivi Lahe Kalanduskogu tutvustab rannarahva kalapüüdmise ja -söömise traditsioone, kombeid ja harjumusi nii minevikus, olevikus kui ka tulevikus.  

Eesti Kulinaaria Instituudi eestvedaja Dimitri Demjanov viib läbi toidutoa "Hüva roog kurgist ja kalast"



      
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »