Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Kokaraamatute soovitused

29.06.2011
Rahvusvaheline kokaraamatute ajakiri Gourmand Magazine jagab soovitusi eri maade uute kokaraamatute osas.

Ajakirja eriväljaanne annab ülevaate 75 riigi parimatest kokaraamatutest, mis aitavad suviste puhkusereiside ajal avastada kohalike köökide võlu ja eripära. Eesti toidukultuuriga tutvumiseks on Gourmand Magazine soovitanud lugeda Dimitri Demjanovi ja Mari Kodrese raamatut "Eat First!". 

Tutvu teiste raamatusoovitustega siin.
Vaata muljeid ka selleaastaselt Pariisi kokaraamatute messilt.

Maailma suurim kokaraamatute mess Paris Cookbook Fair annab hea võimaluse tutvuda kokaraamatute trendidega, luua rahvusvahelisi sidemeid nii kokkade, kirjastajate kui kujundajatega. Messil presenteeritakse uusi 
toidu- ja veiniraamatuid, viiakse läbi meistriklasse, kulinaariakursusi ja 
veinidegustatsioone. 

Pariisi mess on ideaalseks paigaks ka riikide toidukultuuri tutvustamiseks. Näiteks sel aastal lansseeris Malaisia turismiministeerium just Pariisis oma uue tänavatoidu kampaania. 


         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »