Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


"Pärnu Lahe Kala" kutsub kalatoite nautima

11.06.2011
Suvepealinna veefestivali Watergate raames toimub 17.-26. juunini meeleolukas kalatoitude minifestival "Pärnu Lahe Kala", kus kõik pakutavad road valmivad värskest Pärnu lahest püütud kalast. 

Pärnu toitlustusasutused, kes festivalil osaleda soovivad, pakuvad välja kalaroa vastavalt koka fantaasiale. Festivali kalatoite saab maitsta järgmistes söögikohtades: Bumerang pub, Jazz Cafe, Ammende villa, Peetri Pizza, Kuursaal, Edelveiss, Must Pärl, Lime Lounge, Väike Klaus, Paradiis, Mahedik, Cafe Grand, Aleksandri pub, Strand. Žürii eesotsas on Eesti räime suur fänn, kohalike toitude propageerija ja Eesti tunnustatuim cuisinier Dimitri Demjanov. Hindamisel jälgivad žürii liikmed Dimitri Demjanov, Vladislav Koržets, Tõnis Mägi ja Ivo Linna kindlasti ka hinna ja kvaliteedi suhet. Kuigi hinnakujundus on vaba, saavad kõik veefestivali Watergate passiomanikud roogadele ühe euro ulatuses allahindlust.

Kõikidel kalatoidusõpradel on võimalus pärast maitsmist anda oma hääl roale, mis on tema arvates festivalil kõige hõrgum.

Vaata lisa.

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »