Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Maaema kevadlaat 2009

25.04.2009
Käesoleval nädalavahetusel 25.-25. aprill toimub Tallinnas Skoone bastioni pargis 20. Maaema Kevadmess, loodustoodete laat ja Eluterve Keskkonna Konverents, kus räägitakse nii ufodest kui Eesti toidust.

Laadal on avatud Roheline Restoran, kus Eesti Kulinaaria Instituudi kokad Peeter Pihel, Angelica Udeküll, Ants Uustalu ja Emmanuel Wille otsivad uusi Eesti maitseid. Menüüst võib leida nii Sibularäimi, Popsi-kiluleibu, Koduseid kanavorste kui kama ja kohupiimakooki.  

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »