Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Ragnar Ómarssoni meistriklass Tallinnas

29.11.2010
Koostöös Carma grupi ja Islandi saatkonnaga toimub 13. detsembril Islandi top chef Ragnar Ómarssoni meistriklass Eesti Kulinaaria Instituudis (Müürivahe 2).

Kavas on Islandi tursk; lamba-, hobuse- ja vaalaliha. 
Aeg: esmaspäev 13. detsember kell 14.00-16.00 
Koht: Eesti Kulinaaria Instituut, Müürivahe 2, Tallinn
RSVP kuni 03.12 info@kulinaaria.ee

Vaata lisa: Ragnar Ómarsson ETV "Terevisioonis"

Fotod: Katrin Press
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »