Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Põhjala kulinaarne tähelend jätkub

08.02.2011
10.-11.02 Oslos toimuvale Norra Aasta Kokk 2011 valikvõistlusele on žüriiliikmena kutsutud Eesti Bocuse d'Or Akadeemia president Dimitri Demjnaov. 
Eestile on kutse žüriisse äärimiselt tähelepanuväärne, kuna tegemist on Põhjala gastronoomia valdkonna vaieldamatult professionaalseima esinduskoguga. Olgu nimetatud proua Ingrid Espelid Hovig, Norra vanim kokk ehk kõikide kokkade ema; Norra Bocuse d'Or president Eyvind Hellstrøm ning selleaastane maailma parim kokk taanlane Rasmus Kofoed. 

Põhjala piirkond, eesotsas Norraga, on jõuliselt võtmas maailma gastronoomiakaardil trendilooja ja toiduturismiarendaja rolli. Seda illustreerib ka fakt, et antud žüriis on kõik liikmed edukalt esinenud Bocuse d'Or võistlustel, kuhu ainuüksi osalema pääsemiseks tuleb seljatada ülemaailme tihe konkurents.Vaata programmi

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »