Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Peterburi peakokad pakuvad borši ja pitsi viina

25.02.2010

Eelmisel sügisel sõitsid Eesti parimad peakokad Peterburi, et seal Eesti toitu tutvustada. Eesti maitsed võeti suurlinnas hästi vastu ja nüüd on aeg pakkuda Vene köögi ehedust meie mail. Kümnekonna Peterburi restorani kokad on ettevalmistanud menüüd, kust ei puudu kalamari ega borš. Vene menüüd pakuvad alates 5. märtsist paari nädala jooksul järgmised restoranid:

Kolm Õde

Mekk

Gloria Veinikelder

Kadriorg

Tchaikovsky (Hotell Telegraaf)

Alexander (Pädaste mõis)

Monaco (Nordic Hotel Forum)

Vertigo

Kaerajaan

Vaata lisaks:

Peterburi restorani «Русская Рюмочная №1» menüü Gloria Veinikeldris

Teiste Peterburi restoranide menüüd

Eesti kokkade külaskäik Peterburi 2009. aastal

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »