Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Fääri saarte kalad vs Eesti kalad = Põhjamaade saarte köök

06.08.2012
Üks huvitavamaid muusikuid Põhjamaades Kristian Blak  ja Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja Dimitri Demjanov kummutasid arvamust, et kaks kokka ühte kööki ei mahu ja otsisid vastuseid, mis on ühist Fääri ja Eesti saarte köökidel. Jutud ühise köögikatla ümber lõppesid  Kuressaare Merepäevadel elevust tekitanud vaala liha, vaala rasva, kuivatatud tursa ja uute eesti maitsetega heeringate ja Kivitalu suitsulamba ning kõige sinnajuurde kuuluva degusteerimisega.
                        
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »