Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Konverents “Jätkusuutlik piimandus – müüt või tegelikkus“

09.09.2009
2.10.2009. korraldab Eesti Piimaliit rahvusvahelise konverentsi “Jätkusuutlik piimandus müüt või tegelikkus”, kus esineb sõnavõtuga ka Dimitri Demjanov

02.10.2009. korraldab Eesti Piimaliit rahvusvahelise konverentsi “Jätkusuutlik piimandus müüt või tegelikkus”. Esinejatena astuvad teiste seas üles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, Eesti Piimaliidu tegevdirektor Tiina Saron, Euroopa Piimandusassotsiatsiooni  peasekretär Joop Kleibeuker jpt. Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja Dimitri Demjanov teeb konverentsil ettekande „Eesti köök Põhjala köögi katuse all“.

Toimumiskoht: Tallinn, 02. oktoober 2009, Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses

Moderaator:  Ruve Schank, minister-nõunik Eesti Vabariigi Suursaatkonnas Roomas 

Konverentsi korraldamist toetab Põllumajandusministeerium. Konverentsil osalemine on tasuta! Oma osalemisest palume teatada Tiina Saronile tiina.saron@piimaliit.ee või Meelis Koplile telefonil 666 0605 või  55 444 20.

         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »