Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


Evelin Ilves andis ühistule Eesti Mahe üle Tuleviku Toidu Tegija auhinna

15.01.2010
Evelin Ilves andis täna Eesti Kulinaaria Instituudi nimel ühistule Eesti Mahe ja selle tegevdirektorile Jaan Nõmmikule üle esimese Tuleviku Toidu Tegija auhinna. Ühistu Eesti Mahe pälvis auhinna oma töö eest eheda eesti toidu traditsioonide jätkajana.

“Ilma puhta tooraineta poleks olemas ühtki tippkokka ning peaksime proovima ka oma kodudes puhastest värsketest toorainetest süüa valmistada,” lausus Evelin Ilves auhinna üleandmisel. 

“Eesti oma väiksuses sobib kandma puhta toidu ja mahetooraine sõnumit kogu Euroopas, kui vaid tahame. Alustama peame iseendast, koostööst, mille võimalikkust meile tulundusühistu Eesti Mahe teerajajana näitab,” ütles Evelin Ilves. 

Tuleviku Toidu Tegija auhind anti üle rahvusvahelise konverentsi Food For Future raames Kumu kunstimuuseumis.
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »