Võrumaal toidu seminar "UMA MEKK"
11.11.2009
Seminaripäevale 13.novembril 2009.a. Võrumaa Kutsehariduskeskuses ootame osalema kõki huvitatuid. Nii Teid, kelle toodang on juba müügil suurte kaubanduskettide müügilettidel, kui Teid, kes Te ise kodus oma pere ja sõprade tarbeks leiba (või mistahes hõrgutist valmistate) küpsetate. Oodatud on ka edasimüüjad-vahendajad, toitlustus- ja turismiettevõtjad, kes saaksid oma kauba- või teenuse sortimenti mitmekesistada omanäolise – UMA MEKK – toodanguga.
AJAKAVA
9.00 - 10.00 | Külaliste saabumine, registreerumine, hommikukohv |
10.00 - 11.00 | Eesti ja Põhjala köök: kas üks või kaks kööki - Dimitri Demjanov - restoran Gloria |
11.00 - 11.45 | Mahenõuded toitlustuses |
11:45 - 12.15 | Kohvipaus |
12.15 - 13.00 | Turundusnõuanded väiketootjatele - Taavi Karu - Võru Tarbijate Ühistu kaubandusjuht |
13.00 - 14.00 | Lõuna |
14.00 - 16.00 | Töötoad * Mida teha lambaga? Küsimusele pakuvad hõrgutavaid vastuseid Ants Uustalu Eesti Kulinaariainstituudist ja Dimitri Demjanov |
16.00 - 17.00 | Töötubade kokkuvõtted, küsimised - vastamised, kontaktide vahetamised, lõpukohv. |
Vaata lisa siit!