Uudised

Kulinaaria Instituudi eesmärk on olla kõrgete kulinaarsete kunstide arendamise 
keskus Eestis.


XII Klienditeenindajate arendusseminar

02.09.2009
30.09.2009 korraldavad Tallinna Konverentsid ja Klienditeeninduskeskus XII Klienditeenindajate arendusseminari, mille läbivaks pealkirjaks on "Kvaliteetteenindus - tee eduka müügini!"
Seminari "Kvaliteetteenindus - tee eduka müügini!" käigus astuvad Teie ette teenindusvaldkonna parimad koolitajad ja praktikud, kes annavad põhjaliku ülevaate klienditeeninduse kvaliteedi olemusest ja sellest, kuidas seda saavutada. Päeva jooksul võtavad sõna:

- Dimitri Demjanov, AS Demjanov juhatuse esimees ja Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja
Jaanus Kangur, Stern Koolitus OÜ treener-konsultant
Marju Käärst – koolitaja, Rain Stuudio tegevjuht
Mats Soomre, IMG Äriteenused Grupi partner, IMG Konsultant AS koolitusvaldkonna juht
Indrek Saul - Kliendisuhete juhtimise konsultant, KSI Konsult OÜ

Toimimisaeg: 30. septembril City Hotel Portus’es
         

       


Manifest

"Toetan Põhjala köögi manifesti põhimõtteid!" Allkirja saab anda siin! »